Ergocut S105 6 metre Plazma Kesim Torcu

16.854,13 TL
Kategori
Marka
Stok Kodu
PA1652
Fiyat
401,00 EUR + KDV
Havale
15.842,88 TL (%6,00 havale indirimi)
* 1.509,85 TL den başlayan taksitlerle!!
Adet
Yüksek frekanssız plazma kesim makinelerine uygun geniş seçenek imkanı; Ergocut S serisi plazma kesim torçları.
 
ERGOCUT S, Trafimet ürünlerinin tarihini yazan plazma kesim torç serisidir. Bu torç serisi, yakın zamanda tasarım olarak tamamen yenilenmiş ve aşağıdaki yeni fonksiyonel özelliklerle güncellenmiştir: Sadece tetiğin geriye doğru çekilmesi ve basılması ile torcun çalışmasına izin veren, yeni "emniyet mandallı” kontrol sistemi; Torç ağırlığının operatör tarafından daha az hissedilmesine, kesim işleminin daha kolay ve daha az yorucu, çalışma hassasiyetinin ise maksimum olmasına olanak sağlayan kabza tasarımı.
ERGOCUT S torçların kullanım aralığı, 20 – 200 Amper olup; yüksek frekanssız plazma kesim makinesi kullanan operatörlerin tüm çalışma gereksinimlerini karşılamaktadır.
 

ERGOCUT S serisindeki tüm torçlar aşağıdaki bağlantı opsiyonlarına sahiptir:

– Direkt bağlantı,
– Merkezi adaptör : pazarda yer alan hemen hemen tüm plazma kesim makineleri ile uyumlu,
– TRAFIMECTOR® : Trafimet tarafından tasarlanan yeni nesil merkezi adaptör,
– Özel bağlantılar.


ERGOCUT S plazma kesim torçları, daha uzun dayanıklılık için nesil koaksiyel kablo ile üretilmektedir.

Yeni koaksiyel kablo konsepti doğrultusunda, daha iyi kesim performansını daha yoğun bir plazma arkı ve daha soğuk bir kesim havası ile elde edeceksiniz.




 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ergocut S105 6 metre Plazma Kesim Torcu Yüksek frekanssız plazma kesim makinelerine uygun geniş seçenek imkanı; Ergocut S serisi plazma kesim torçları. ERGOCUT S, Trafimet ürünlerinin tarihini yazan plazma kesim torç serisidir. Bu torç serisi, yakın zamanda tasarım olarak tamamen yenilenmiş ve aşağıdaki yeni fonksiyonel özelliklerle güncellenmiştir: Sadece tetiğin geriye doğru çekilmesi ve basılması ile torcun çalışmasına izin veren, yeni 'emniyet mandallı” kontrol sistemi; Torç ağırlığının operatör tarafından daha az hissedilmesine, kesim işleminin daha kolay ve daha az yorucu, çalışma hassasiyetinin ise maksimum olmasına olanak sağlayan kabza tasarımı. PA1652
Ergocut S105 6 metre Plazma Kesim Torcu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.