Ultimate 205 AC/DC Tig Kaynak Makinası

%15
70.647,93 TL
83.115,22 TL
Kategori
Marka
Stok Kodu
Z.03.02.71
Fiyat
2.150,00 USD + KDV
* 6.328,88 TL den başlayan taksitlerle!!
Adet

Zenweld Ultimate 205 AC/DC Tig Kaynak Makinası 1 fazlı TIG ACDC kaynak makinesi, darbeli akım özelliği ile tüm alt uygulamalarına çözüm sunacak şekilde tasarlanmıştır.

Tek tuş ile TIG AC ve TIG DC kaynak yöntemleri arasında geçiş rahatlıkla yapılmaktadır.

Kaynak performansı son derece iyi ve profesyoneldir.

Darbeli akım malzemeye giren ısıyı azaltarak malzemenin daha kolay kaynamasını sağlar ve kaynak dikişlerinin hızlı sağuyarak akma proble kaldırır.

Taşınabilir yapısı ile açık hava uygulamalarında kolaylık sağlar.

Ac denge ve frekans kaynağı ile uygulama kaynak uygulamaları için en iyi ark ayarını yapmak mümkündür.

Zenweld Ultimate 205 AC/DC Tig Kaynak Makinası

 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ultimate 205 AC/DC Tig Kaynak Makinası Zenweld ve Jasic markalı, invertör (inverter) teknolojili örtülü elektrod (MMA), argon (TIG) ve gazaltı (MIG) kaynak makinelerimiz, sınıfında yüksek performans sunması, enerji tasarrufu sağlamasının yanı sıra en küçük boyutuyla, hafif ve kolay taşınabilme özelliğine sahiptir. Makinelerde kaynak yöntemine göre sıcak başlangıç, ayarlanabilen ark gücü, düşük ve yüksek voltaj koruması, dijital ampermetre ve voltmetre göstergesi, darbeli (pulse) kaynağı, yumuşak başlangıç, jeneratör ile çalışabilme ve elektrodun iş parçasına yapışmasını engelleyen 'Anti-Sticking' diğer önemli özellikleri arasındadır. Zenweld Ultimate 205 AC/DC Tig Kaynak Makinası Z.03.02.71
Ultimate 205 AC/DC Tig Kaynak Makinası

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.